torsdag 24 oktober 2013

Fler än 100 block

Det kommer in nya anmälningar nästan varje dag och deltagarlistan börjar bli ordentligt lång. Du kan se vilka som är med och syr till höger här i bloggen.

Det börjar också bli riktigt mycket bilder på flickr. Det är i nuläget en bra bit över 100 bilder upplagda på flickr. Det är så roligt att se alla fina block. De är lika, men ändå så olika beroende på tygvalen. Jätteroligt att se den stora variationen.I början på november tänkte vi ha en utlottning bland dem som har lagt upp en eller flera bilder på sina oktoberblock på flickr. 

Tanken är sedan att vi ska ha en utlottning varje månad i tio månader framöver.

Känn ingen panik om ni inte hinner sy 10 block i oktober. Vi har alla olika mycket tid att ägna åt vår hobby och ibland kommer själva livet emellan lite mer än vanligt.

I slutet på oktober kommer ni få veta vilka block som ska sys i November, och ni kommer också att få veta vilka block som ska sys i December. Det kan ju vara så att man vill ägna december åt korvstoppning, ljusstöpning och andra förberedelser inför jul. Vill man så kan man alltså ligga steget före och sy december-blocken redan i november.

Glöm nu inte att lägga upp bilder på flickr så ni är med i utlottningen för oktober! Skulle det vara så att du har svårigheter att komma in på flickr, eller inte vet hur man lägger upp bilder. Hör av dig! Mail-adressen är ullisquiltar snabel-a gmail.com.

Kram
Ullis3 kommentarer:

 1. Vad kul att det är så många som syr blocken.

  SvaraRadera
 2. Jag börjar bli lite orolig hur jag ska kunna kvilta ihop ett så stort täcke. Jag får bara inte in så mycket i maskinen. Hur gör ni andra? Kan man lämna in sina stora täcken för kviltning nån stans ?
  Många frågvisa hälsningar Ingela G

  SvaraRadera
 3. Nu är det slutet på oktober klockan är 23.12 31 oktober.....väntar och väntar på vilka block vi ska sy i november. Det är så himla kul det här!!!

  SvaraRadera